Tweedehands horeca apparatuur

Bent u opzoek naar tweedehands horeca apparatuur? Dan bent u bij HorecaGoed op het juiste adres. HorecaGoed blaast tweedehands horeca apparatuur nieuw leven in. Het idee is allemaal begonnen na het inzien van de kwaliteit van horeca apparatuur dat onnodig de deur wordt gewezen door restaurants, cafés, catering bedrijven, cafetaria’s etc. De kwaliteit van het tweedehands horeca apparatuur wordt door veel ondernemers onderschat. Het komt vaak voor dat een apparaat te weinig draaiuren maakt of niet gebruikt wordt door het personeel. HorecaGoed geeft apparatuur een nieuw leven omdat wij, van HorecaGoed, overtuigd zijn dat een horecakeuken uitstekend kan draaien op tweedehands horeca apparatuur. Al de producten die bij HorecaGoed binnenkomen worden grondig nagekeken, getest en gereinigd. Hierdoor wordt de levensduur van het apparatuur verlengt. Al onze producten zijn af te halen te werkplaats Oosterhout NB. Wij verwelkomen u graag in onze showroom. In de showroom staan de producten van HorecaGoed, deze kunt u komen bezichtigen en afhalen. Bij afhaal van uw product(en) heeft u de mogelijkheid om te pinnen. Ongeacht welk bedrag, pinnen mag! Bent u op zoek naar tweedehands horeca apparatuur dat momenteel niet in ons assortiment te vinden is? Geef een seintje en HorecaGoed gaat voor u op zoek naar dit apparaat!

HorecaGoed Tweedehands Horeca Apparatuur

Showroom

HorecaGoed beschikt over een showroom waar u de producten gerust kunt komen bezichtigen en afhalen. In de showroom staan dagelijks een aantal producten uit het assortiment van HorecaGoed. HorecaGoed nodigt u graag uit om op afspraak de producten te komen bezichtigen.
Bij afhaal van uw product(en) heeft u de mogelijkheid om te pinnen. Ongeacht welk bedrag, pinnen mag!

Showroom HorecaGoed

Verschillende categorieën

De producten zijn op de website van HorecaGoed opgedeeld in verschillende categorieën. De verschillende categorieën zijn: afzuiging, bakplaten, bakwanden, combisteamers, bakplaten, fornuizen, friteuses, grills, klein keukenapparatuur, koelen en vriezen, kooklijnen, ovens, vaatwassers en werkbanken. De tweedehands horeca apparatuur is onderverdeeld onder de betreffende categorie. Zie de categorieën hieronder.