HorecaGoed opgericht in 2016

HorecaGoed is in 2016 opgericht door Rowin van Drunen en Jermy van Drunen. Er wordt door klanten vaak gezocht naar een alternatieve oplossing van nieuw horeca apparatuur waaraan een minder groot prijskaartje hangt. Al snel kwam men uit op het verkopen van gebruikte horeca apparatuur. Op deze manier is het familiebedrijf “HorecaGoed” tot stand gekomen.

Gebruikte horeca apparatuur

Bij HorecaGoed wordt gebruikte horeca apparatuur ‘nieuw leven’ ingeblazen. Er wordt door ons opgemerkt dat veel gebruikte horeca apparatuur onnodig de deur wordt gewezen. Dit betekent voor ons niet dat de machine zijn ‘leven’ kwijt is, sterker nog deze machine kan voor een ander namelijk heel waardevol zijn. HorecaGoed zorgt bij inkoop en verkoop van gebruikte horeca apparatuur altijd dat de machine is nagelopen, getest en gereinigd. Hierdoor wordt er gestreven naar een optimale ‘her’ gebruik van de producten die wij aan onze klanten verkopen.

Showroom HorecaGoed

Showroom

Om onze klanten optimaal van dienst te zijn heeft HorecaGoed een mooie showroom opgesteld. In de showroom staan de producten van HorecaGoed, deze kunnen de klanten komen bezichtigen. Bent u benieuwd naar de werking van het gebruikte horeca apparatuur? Geen probleem. Enkele producten kunnen aangesloten worden en u kunt het product vervolgens geheel eigenhandig testen. Wij verwelkomen iedereen graag in onze showroom op de Visserijweg 1a te Oosterhout (Noord-Brabant). Om teleurstelling te voorkomen vragen wij u om een afspraak te maken voor het bezichtigen van onze producten.